Heb je een vraag? En geen tijd om nu verder te lezen? Bel dan direct met Dick Mollema 06 55 735 700

Welkom werkgever!

Is de pensioenregeling voor je werknemers een vrolijk vooruitzicht?
Of juist een toekomstige teleurstelling of tikkende tijdbom?
Mag of moet elke werknemer meedoen in de pensioenregeling? 
Weet je zeker dat nabestaanden van je werknemer niet bij jou aan de deur gaan kloppen?

Die kleine (l)ettertjes

We houden pensioen het liefst zo simpel mogelijk. Maar de kleine lettertjes kunnen het ingewikkeld maken. En juist daar kunnen hoge risico’s zitten. Een voorbeeld uit de rechtsspraak: je moet als werkgever het partnerpensioen voor de partner van de overleden werknemer levenslang gaan uitbetalen; € 15.000 per jaar. Omdat je niet wist dat deze partner, die niet getrouwd was, bij de verzekeraar aangemeld moest worden en de verzekeraar dus niet uitkeert.

Zo zijn er nog meer voorbeelden van risico’s. Het kan je een hoop geld en slapeloze nachten besparen als je weet waar je op moet letten. Wij maken dat begrijpelijk en duidelijk.

Een paar vragen

Een goede pensioenregeling is een kostbare arbeidsvoorwaarde. Dan wil je ook dat het goed geregeld is en vooral, dat je geen risico’s als werkgever loopt. Wij kennen de risico’s en als jij die niet wil lopen, dan hebben we hierna drie vragen voor jou. Het werkt heel gemakkelijk en snel. Afhankelijk van jouw eerste antwoord krijg je een vervolgvraag die specifiek voor jou van toepassing is. En daarna?

Snel duidelijkheid

Je krijgt binnen een dag reactie in je mailbox waar jij verder mee kunt. Of je ons daarna er ook bij wil betrekken, mag je helemaal zelf weten. Het initiatief ligt bij jou. Vrijheid, blijheid. Simpel zat. De reactie die wij je mailen, bevat antwoorden, mogelijke risico’s en tips over de pensioenregeling voor je werknemers. Helemaal gratis. Klik hier voor een voorbeeld.

We gaan je niet spammen. Daar houden we namelijk zelf ook niet van. Als je meer tips en aandachtspunten wil, dan kan dat natuurlijk. Dat kun je zelf aangeven; het initiatief ligt bij jou. Hoe? Dat lees je hierna bij STAP 2.

Heb je een code ontvangen?

Deze kun je hieronder invullen.

De drie vragen

Survey
  • Stap 1: De drie vragen
  • Stap 2: Persoonlijk bericht
  • Stap 3: Wat nu?
2023 - Pensioen Kan Simpel
Webontwikkeling door Convident